MASAŽA

MASAŽA 2018-09-01T15:39:21+00:00
Masaza Novi Sad cene

Masaža Novi Sad

Masaža koju ćete da dobijete u ordinaciji Artfizio (Cara Dušana 45, Novi Sad), jeste najbolji poklon za vaše telo. Ukoliko imate nagomilan umor, stres, posledice neke fizičke povrede ili, jednostavno, želite da se relaksirate, na pravom ste mestu.

Vrste masaža

U Artfiziju imamo pet vrsta masaža (više o njima nešto niže na strani). Odaberite svoj paket, pogledajte naš Cenovnik i zakažite tretman.

Masaža je jedna od najstarijih tehnika lečenja koju su praktikovali još stari Grci i Rimljani, Kinezi, Perzijanci i Egipćani.

Raznim vrstama masaža delujemo na vaskularni, limfatični, mišićni i živčani sustav. Pri tome toniramo i relaksiramo mišiće, otklanjamo toksine iz tela, razgrađujemo celulit, regulišemo pritisak i metabolizam te pospešujemo protok nervnih impulsa u telu. Sve to dovodi do bolje cirkulacije krvi, više kiseonika u mišićima te je rezultat povećana energija za svakodnevne aktivnosti.

Kakve su koristi od masaže?

Koristi od masaže su višestruke, a mnoštvo naučnih studija je dokazalo konkretne efekte. Ovo su neke od njih:

  • Masaža nakon vežbi za samo 10 minuta može da umanji upalu mišića za 30 % (Nacionalna biblioteka medicine, USA)
  • Masaža umanjuje hormon stresa kortizol za 30 % dok povećava hormone sreće i zadovoljstva (dopamin i seratonin) za 30 % (Međunarodni žurnal neurologije)
  • Masaža može da podigne funkcije imunog sistema kod pacijenata obolelih od raka pluća ili leukemije (Univerzitet u Majamiju)
  • Masaža ublažava simptome bola u mišićima, uključujući pacijente sa osteoporozom

Prepustite se u Artfiziju, spedijalističkoj ordinaciji u Novom Sadu, jednoj od najboljih metoda za postizanje i održavanje opšte dobrobiti organizma.

ŠIJATSU MASAŽA
ZLATNA MASAŽA 24k ULJEM
TERAPEUTSKA MASAŽA
RELAX ANTISTRES MASAŽA
MASAŽA DUBOKOG TKIVA