Maderoterapija – terapeutski i anticelulit tretmani

Maderoterapija – terapeutski i anticelulit tretmani 2018-12-19T15:23:18+00:00

Maderoterapija je tehnika masaže drvenim oklagijama koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži.

Terapeutska matedoretapija

Maderotetapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru, smanji spazam u mišićima, relaksira i oslobodi telo svakodnevnog stresa

Prednosti terapeutske masaže

Korišćenje specijalno oblikovanih drvenih elemenata omogućava intenzivan pritisak na kožu, potkožno tkivo i mišiće, razbijajuci nakupljene mlečne kiseline zajedno sa ostalim toksinima u koži, potkožnom tkivu i mišićima

Maderoterapija je 100% prirodna, 100% neinvazivna i 90% nema kontraindikacija

Svaki tretman masaže oklagijama traje oko 30 minuta, a promene možete primetiti već posle trećeg tretmana, iako se preporucuje ciklus od deset tretmana za zadovoljavajuće rezultate.

Anticelulit tretman – masaža oklagijama

Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže u odnosu na već poznate klasične masaže i namenjena je za osobe sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu i celulitom.

Stimuliše i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres,i oslobađa mišiće i zglobove od bolova. Upotreba ove terapije se takođe proširila i za estetske svrhe, jer može da se koristi za dobijanje čvrstine tela, zategnutosti kože, da se smanji i lokalizuje broj masnih ćelija, izbace toksini, višak vode i celulit.

Prednosti anticeliulit programa

Intenzivan pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga sa ostalim toksinima i viškom vode.

Cilj  ove aplikacije je da se eliminišu toksini koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminšie zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.

Kome se preporučuje maderoterapija?

Maderoterapija je za žene i muškarce svih uzrasta.

Za sve kojima je cilj mršavljenje, oblikovanje figure i borba protiv celulita, oslobađanje stresa , smanjenje spazma u mišićima, razbijanje nakupljenih mlečnih kiselina.

Maderoterapija (masaža oklagijama) je takođe preventivni tretman za sprečavanje bolesti povezanih sa gojaznošću.

 

Call Now Button